Thankful Parents
img_0984

ΕΓΙΝΑ ΜΗΤΕΡΑ ΜΕ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΜΙΑΣ ΑΛΛΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ!

Η ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΜΟΥ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΞΩΣΩΜΑΤΙΚΗΣ ΑΘΗΝΩΝ.

Επιτρέψτε μου να σας συστηθώ, το όνομά μου δεν έχει τόση σημασία, αλλά είμαι το πρόσωπο χιλιάδων γυναικών που λαχταρούν ένα παιδί και δε μπορούν να το αποκτήσουν με φυσική σύλληψη.

Έχοντας διαγνωστεί με νεφρική ανεπάρκεια, έπρεπε να υποβληθώ σε μεταμόσχευση νεφρού. Παρά το γεγονός ότι, πολλοί ασθενείς μετά από μια μεταμόσχευση ήταν σε θέση να μείνουν έγκυες και να έχουν ένα υγιές μωρό, στη δική μου περίπτωση οι γιατροί με συμβούλεψαν να μην το διακινδυνεύσω, καθώς ήταν η δεύτερη μεταμόσχευση μου και είχα παρουσιάσει κάποιες επιπλοκές κατά τη διάρκεια όλων αυτών των ετών. Γνωρίζοντας ότι η παρένθετη μητρότητα είναι νόμιμη στην Ελλάδα, εγώ και ο σύζυγός μου αποφασίσαμε να προχωρήσουμε με αυτή την επιλογή.

Μετά από επισκέψεις σε πολλούς γιατρούς και κλινικές γονιμότητας στην Αθήνα, είχαμε αρχίσει να χάνουμε την ελπίδα, καθώς οι περισσότεροι από αυτούς δε μπορούσαν να βρουν ή δε θα βοηθούσαν να βρούμε μια παρένθετη μητέρα. Μέχρι τη στιγμή που επισκεφθήκαμε τον Δρ Αθανασίου και αμέσως μας έκανε να αισθανθούμε άνετα. Μόλις μελέτησε το ιατρικό ιστορικό μου, συμφώνησε με τον Νεφρολόγο μου και υποσχέθηκε ότι θα κάνει ό,τι καλύτερό μπορούσε για να μας βοηθήσει. Δύο μήνες αργότερα, ο Δρ Αθανασίου ήταν σε θέση να βρει κάποια που ενδιαφέρεται να γίνει παρένθετη μητέρα. Μη χάνοντας χρόνο, ξεκινήσαμε με τις δικαστικές διαδικασίες. Μόλις είχαμε την έγκριση του δικαστηρίου, ξεκινήσαμε αμέσως εξωσωματική γονιμοποίηση, και κατόπιν την εμβρυομεταφορά στην παρένθετη. Μετά τη δεύτερη δίκη, η παρένθετη ήταν έγκυος με το μωρό μας.

Η εγκυμοσύνη κύλησε ομαλά και εννέα μήνες αργότερα ήμασταν ευλογημένοι με τη «χαρά των ματιών μας» , την υπερηφάνεια και χαρά μας, το όμορφο, υγιές κοριτσάκι μας.

Καθ ‘όλη αυτή την πορεία, ο Δρ Αθανασίου μας έδωσε ελπίδα και κουράγιο, η ομάδα του – γιατροί και προσωπικό – ήταν τόσο επαγγελματίες και τόσο ευγενικοί, έκαναν τα πάντα για να μας κάνουν να νιώθουμε άνετα και να μας φροντίσουν.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον Δρ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ και το προσωπικό του Κέντρου Εξωσωματικής Αθηνών για τη βοήθειά τους, τον επαγγελματισμό τους, την καλοσύνη τους. Οι λέξεις δεν μπορούν να περιγράψουν την ευγνωμοσύνη μας. Σας ευχαριστούμε για το θαύμα, που βοηθήσατε να δημιουργηθεί.

Με Πολλή Αγάπη.

img_0988



a