Thankful Parents
03022017

Δύο Χρόνια Σήμερα…

Από την στιγμή που έγινε η πρώτη προσπάθεια (7η συνολικά) εξωσωματικής με τον γιατρό μου Βασίλη Αθανασίου στο Κέντρο Εξωσωματικής Αθηνών. Είχε υποσχεθεί οτι του χρόνου τέτοια εποχή θα είχα ήδη το μωρό μου… Αλήθεια ηταν. 14 μηνών είναι τωρα.

Δεν θα ξεχάσω ποτε τον άνθρωπο και γιατρό αλλα και το προσωπικό  / συνεργάτες, που γνώρισα και με φρόντισε. Πιο ολοκληρωμένη αντιμετώπιση (σε όλα τα επίπεδα) δεν είχα και δεν είδα σε κανένα απο τα 3 «δημοφιλή», πανάκριβα και κρύα/ απρόσιτα κέντρα που πήγα τα 3 προηγούμενα χρόνια, που προσπαθούσα απεγνωσμένα να συλλάβω.

Σίγουρα η καθεμία μας βλέπει στον γιατρο που της χαρίζει το πολυπόθητο όνειρο της μητρότητας, τον απόλυτο γιατρό, όμως για μένα που δυσκολεύτηκα πολύ, είχε μεγάλη σημασία πια η προσέγγιση σε ολα τα επίπεδα – Συναισθηματικά, επιστημονικά, πρακτικά, ανθρώπινα. Και ήταν πολύ σημαντικό να νιώθω καλά και άνετα με την γυναίκα μεσα μου σε όλη την διάρκεια της εγκυμοσύνης.

Το ευχαριστώ ειναι μάλλον λίγο και κοινότυπο. Ομως θελω να το πω δυνατά, αντικρίζοντας κάθε μέρα τον γιο μου…και να δώσω ελπίδα – αισιοδοξία, έστω και σε μια απο εσάς που προσπαθείτε κάθε μέρα να πιστέψετε στο όνειρο της μητρότητας που ίσως δε φαίνεται τώρα, αληθινό.  Ο γιατρός μου Κος Β. Αθανασίου θα το κάνει αληθινό… με αγάπη και ανθρωπιά μαζι με αξιόπιστους και σωστά καταρτισμένους συνεργάτες όλων των ειδικοτήτων, για να νιώθετε ασφάλεια σε όλη την πορεία της εγκυμοσύνης… και ευγνωμοσύνη μετά για την επιλογή που κάνατε!

Σας φιλώ απο την μακρινή Κοπεγχάγη όπου ζω με την οικογένεια μου! »

Φιλια στον γιατρο μου!

Λ.



a