slider-12-07-2019-gr
slider-embrycope-GR
slider-stress
slider-12-07-2019-resp-gr
Slide background
Slide background
image-phone
icon

Καλώς Ήρθατε

Κεντρο Εξωσωματικης Αθηνων

« Εκεί που η Φύση συναντά την επιστήμη »

Εδώ η ελπίδα γεννιέται

ΥΠΟΒΟΗΘΟΥΜΕΝΗ ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗ

Επιτυχία

• Χιλιάδες ζευγάρια έχουν ήδη βιώσει το θαύμα της γέννησης με τη βοήθειά μας!
• Περισσότερα από 3.000 παιδιά επιβεβαιώνουν σήμερα την αποτελεσματικότητα των μεθόδων μας!
• 70% επιτυχημένες προσπάθειες κύησης και πλέον από 55% γεννήσεις παιδιών με την πρώτη προσπάθεια σε γυναίκες ηλικίας κάτω των 35 ετών!
•20% επίτευξη κύησης σε γυναίκες ηλικίας 39 – 44 ετών όταν το αντίστοιχο διεθνές ποσοστό αγγίζει μόλις το 11%!

Καινοτομίες

• Οδηγήσαμε στις πρώτες γεννήσεις στην Ελλάδα μετά από Υαλοποίηση Βλαστοκύστεων!
• Αποκτήσαμε την πρώτη εγκυμοσύνη στην Ελλάδα μετά τη χορήγηση πρωτοποριακού φαρμακευτικού σκευάσματος!
• Επιτύχαμε την πρώτη στο κόσμο κύηση σε γυναίκα με αχονδροπλασία (νανισμό) μετά από προεμφυτευτική γενετική διάγνωση και κρυοσυντήρηση υγιών βλαστοκύστεων!
• Κατακτήσαμε κορυφαία ποσοστά επίτευξης κύησης χάρη στο πρωτοποριακό σύστημα μικροσκοπικής παρακολούθησης εμβρύων που εφαρμόζουμε!

main_pic1


Ασφάλεια

Προσηλωμένοι στην πιστή εφαρμογή του διεθνούς προτύπου ποιότητας ISO αλλά και του νόμου 3305/2005 σχετικά με την Υποβοηθούμενη Αναπαραγωγή, εξασφαλίζουμε την εύκολη ιχνηλασιμότητα και την ακριβή ταυτοποίηση των γενετικών δειγμάτων, ακολουθώντας αυστηρές διαδικασίες ελέγχου, διατήρησης, αποθήκευσης και προστασίας τους.
Παράλληλα, οι συνεχείς εργαστηριακοί ποιοτικοί έλεγχοι, η χρήση πιστοποιημένων (με CE) αναλωσίμων προϊόντων, η παρουσία ειδικών συστημάτων παρακολούθησης της σωστής λειτουργίας των μηχανημάτων και των εργαστηριακών συνθηκών, εξασφαλίζουν τόσο σε εμάς όσο και στα ζευγάρια που μας εμπιστεύονται ιδιαίτερη σιγουριά και ασφάλεια.

Αξιοπιστία

Δεν είναι τυχαίο ότι το “Κέντρο Εξωσωματικής Αθηνών” είναι το μόνο κέντρο στη Ν. Ευρώπη που έχει επιλεγεί από την “Cook” Ιρλανδίας για την εκπαίδευση ιατρών και εμβρυολόγων του εξωτερικού, στις ιατρικές και εμβρυολογικές τεχνικές που εφαρμόζουμε. Η διεθνής αυτή αναγνώριση δεν είναι τίποτα άλλο από την επιβεβαίωση της αξιοπιστίας μας και της προσήλωσής μας στην παροχή υπηρεσιών υψηλής ποιότητας.

main_pic2

Γιατί να μας επιλέξετε

ΚΕΝΤΡΟ ΕΞΩΣΩΜΑΤΙΚΗΣ ΑΘΗΝΩΝ

  • Για τη πολυετή εμπειρία μας στην Ελλάδα και το εξωτερικό
  • Για τα σταθερά υψηλά ποσοστά επιτυχίας
  • Γιατί για εμάς κάθε ζευγάρι είναι μοναδικό
  • Για τη πιστή και σταθερή εφαρμογή του ISO
  • Γιατί σε εμάς υιοθετούνται και εφαρμόζονται άμεσα οι νεώτερες, πιο εγκεκριμένες και πρωτοποριακές θεραπευτικές και εργαστηριακές τεχνικές
  • Γιατί σε εμάς περισσεύει η θέληση και η επιμονή για τη ζωή, όπως ακριβώς και σε εσάς…
Δρ. Βασίλειος Αθανασίου

Ο γιατρός μας

Δρ. ΒΑσιλειοσ Αθανασιου

Ο Δρ. Αθανασίου Μαιευτήρ – Χειρουργός Γυναικολόγος είναι απόφοιτος της Ιατρικής Σχολής Αθηνών και ειδικευθείς στη Μαιευτική και Γυναικολογία στην Πανεπιστηµιακή Κλινική του Νοσοκοµείου «ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ». Αγορεύτηκε Διδάκτωρ του Πανεπιστηµίου Ιωαννίνων στην Ιατρική Σχολή το 1994, όπου εκπόνησε την διδακτορική του διατριβή στις νεοπλασίες του τραχήλου της µήτρας.

Έχει µετεκπαιδευθεί στη λαπαροσκοπική και υστεροσκοπική χειρουργική στο Hopital Universite Cantonal de Fribourg της Ελβετίας, στο Centre Europeene Universite de Perigeux της Γαλλίας και στο Monash University of Melbourne στην Αυστραλία.

Είμαστε δίπλα σας

Οι ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΑΣ

Δέσμευση μας η προσήλωση στις εξελίξεις της επιστήμης. Καθήκον μας ο απαράμιλλος σεβασμός στο υπογόνιμο ζευγάρι. Είμαστε περήφανοι που σήμερα περισσότερα από 5.000 παιδιά έχουν γεννηθεί ως αποτέλεσμα των προσπαθειών μας!

services-photo
icon

Η πραγματική μας ανταμοιβή

ivf-banner
banner
Prevenstria-Reconstria_390x150
a