Thankful Parents

Eλένη Λ.

Ετών 46. Αργά για να πραγματοποιήσεις όσα ονειρεύτηκες, νωρίς για να τα παρατήσεις και να αναρωτιέσαι για το υπόλοιπο της ζωής σου ΕΑΝ … ?

Ετών 48, μετά από περιπλάνηση και αποτυχημένες προσπάθειες 2 ετών σε άλλα κέντρα καθώς δεν είχα την γνώση που να απευθυνθώ και μέχρι τότε δεν το είχα μοιραστεί με κανέναν από το οικογενειακό και φιλικό περιβάλλον μου, μια φίλη από προσωπική της εμπειρία μου σύστησε τον γιατρό κο Αθανασίου Βασίλειο και το Κέντρο Εξωσωματικής ΙVF.

Από την πρώτη στιγμή ο κος Αθανασίου με αντιμετώπισε με επαγγελματισμό, γνώση, υπευθυνότητα, ανθρωπιά μα πάνω απ΄όλα με «ευαισθησία» για την γυναίκα που θέλει να γίνει μητέρα. Με την πρώτη προσπάθεια έμεινα έγκυος και σήμερα έχω 2 υγιέστατα κοριτσάκια καθώς χάρη τόσο στον ίδιο όσο και στο εξειδικευμένο προσωπικό του δεν υπήρχε παράμετρος που να μην ελεγχθεί σχολαστικά για την ασφαλή έκβαση της εγκυμοσύνης μου όσο και των εμβρύων. Δεν ήταν εύκολη η διαδρομή αλλά η γνώση είναι δύναμη.

Ενημερωθείτε πριν εμπιστευτείτε οποιονδήποτε γιατρό για το Θαύμα της Ζωής σας. Χίλια Ευχαριστώ στον κο Αθανασίου και την εξειδικευμένη ομάδα του που άλλαξαν την Ζωή μου!

Eλένη Λ.



a