Thankful Parents

Coccinella

Μετά από εξωσωματικές επί σειρά ετών και 3 αποτυχημένες προσπάθειες με δανεικά ωάρια και τεστ εγκυμοσύνης πάντα αρνητικά, μετά από ραγισμένα όνειρα για χρόνια ολόκληρα, δάκρυα και χαμένες ελπίδες, σήμερα ζω το θαύμα δύο ψυχές να μεγαλώνουν στη μήτρα μου.

Όταν είχα χάσει όλες τις ελπίδες μου, κατά τύχη βρέθηκα να διαβάζω τις κριτικές για αυτό το Κέντρο και κάτι μέσα μου με έκανε να ξαναπροσπαθήσω. Όταν ζήτησα περισσότερες λεπτομέρειες, επικοινώνησαν μαζί μου  και από τις πρώτες λέξεις κατάλαβα ότι γνώριζαν πολύ περισσότερα και ήθελαν να εμβαθύνουν στο πρόβλημα δίνοντάς μου ακόμη μία ελπίδα. Το πρωτόκολλο που συνεστήθη ήταν προσαρμοσμένο στη δική μου περίπτωση, είχα συνεχή ιατρική επίβλεψη και μάλιστα χωρίς άγχος………..

Έπειτα χωρίς να το καταλάβω έφθασε η ημέρα της εμβρυομεταφοράς την οποία έζησα εντελώς γαλήνια κοντά στην εκπληκτική ομάδα του Κέντρου. Ο Δρ. Βασίλης Αθανασίου είναι πράγματι ένας αξιοθαύμαστος άνθρωπος, με πολύ προσεγμένους χειρισμούς τη στιγμή της εμβρυομεταφοράς – δεν αισθάνθηκα την παραμικρή ενόχληση- για να μη μιλήσω για τις ώρες μετά την εμβρυομεταφορά όπου απόλαυσα τη φροντίδα όλου του προσωπικού.

Εγώ και ο σύζυγός μου, σας ευχαριστούμε όλους ελπίζοντας ότι θα πάει καλά αυτή η υπέροχη εγκυμοσύνη. Ευχαριστίες από καρδιάς σε όλη την ομάδα, μας δώσατε τεράστια χαρά…… συνιστούμε όλους να εμπιστεύονται την εμπειρία και όχι τα ωραία λόγια.

Ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας



a