Thankful Parents
121022

A.K.

Επισκέφτηκα τη συγκεκριμένη κλινική αφού προηγουμένως είχα επισκεφτεί πάρα πολλές άλλες του χώρου και είχα ήδη απογοητευτεί. Φίλες μου οι οποίες είχαν πετύχει το στόχο της απόκτησης παιδιού με παρότρυναν και αποφάσισα να δώσω μια τελευταία ευκαιρία στον εαυτό μου κλείνοντας ραντεβού με τον κύριο Αθανασίου. Ευτυχώς που το έκανα γιατί τώρα δεν θα κρατούσα το παιδί μου αγκαλιά.

Κοντά στον κύριο Αθανασίου, στην κυρία Σακελλαρίου την καταπληκτική εμβρυολόγο και σε όλη την επιστημονική και διοικητική ομάδα της κλινικής αυτής από την πρώτη στιγμή ένιωσα ότι είχα αποκτήσει συνοδοιπόρους σε αυτή την όμορφη διαδρομή που ξεκινούσαμε μαζί… χέρι χέρι ως το τέλος… Λαμπροί επιστήμονες και μοναδικοί άνθρωποι με αγκάλιασαν και με στήριξαν με αστείρευτες γνώσεις, με ειλικρίνεια, αγάπη και ανθρωπιά μέχρι την ημέρα του τοκετού μου… μα η διαδρομή αυτή δεν τελειώνει εδώ… δεν θα αποκοπώ ποτέ από αυτή την υπέροχη ομάδα και χαίρομαι γιατί γνωρίζω ότι απέκτησα δεσμούς ζωής και αγάπης με την κλινική και με τους ανθρώπους της.

Ένα τεράστιο φιλί και μια ζεστή αγκαλιά στον υπέροχο γιατρό μου και σύντροφο μου σε αυτή τη μοναδική εμπειρία ζωής, στην εμβρυολόγο μου, στους συνεργαζόμενους κορυφαίους επιστήμονες του κέντρου, στις γλυκύτατες μαίες και φυσικά στις μοναδικές Χρύσα και Ελευθερία που είναι το χαμόγελο και η αγκαλιά της υποδοχής της κλινικής. Άπειρα ευχαριστώ… Σας ευχαριστώ όλους που κάνατε το όνειρο μου πραγματικότητα…

Σας χρωστάω την ευτυχία μου <3



a