Τεχνητή Νοημοσύνη
ivfathenscenter

Εξωσωματική IVF

Τεχνητή Νοημοσύνη

Το Κέντρο Εξωσωματικής Αθηνών, πάντα πρωτοπόρο στον τομέα της Υποβοηθούμενης Αναπαραγωγής, χρησιμοποιεί το λογισμικό τεχνητής νοημοσύνης iDAScore.

To iDAScore χρησιμοποιείται για την αξιολόγηση εμβρύων που προκύπτουν από εξωσωματική γονιμοποίηση, μαζί με το σύστημα time-lapse EmbryoScope®.

Ο δείκτης iDAScore σχεδιάστηκε για να διευκολύνει τη διαδικασία της εξωσωματικής γονιμοποίησης, πραγματοποιώντας αυτόματο εντοπισμό των εμβρύων με τη μεγαλύτερη πιθανότητα επιτυχούς εμφύτευσης.

Το iDAScore αποδίδει στην ουσία μια βαθμολογία σε κάθε έμβρυο βάσει ενός αλγορίθμου, ο οποίος προβλέπει τις πιθανότητες βιωσιμότητας των εμβρύων. Η βαθμολογία που θα αποδοθεί μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να υποστηρίξει την απόφαση του εμβρυολόγου, χωρίς ωστόσο να αποτελεί σε καμία περίπτωση υποκατάστατο αυτής.

Πρόκειται για έναν εξαιρετικά πολύτιμο βοηθό στη λήψη αποφάσεων. Ο άρτιος, τελευταίας τεχνολογίας ιατρικός εξοπλισμός μας, σε συνδυασμό με το καταρτισμένο ανθρώπινο δυναμικό, μας καθιστούν πρωτοπόρους στον τομέα της Υποβοηθούμενης Αναπαραγωγής.

Τεχνητή Νοημοσύνη
main_pic3

Ρωτήστε το γιατρό

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Οι επικοινωνίες σας είναι εμπιστευτικές. Θα σας απαντήσει ο κ. Αθανασίου το συντομότερο δυνατόν.

AZDQ

a