Κέντρο Εξωσωματικής Αθηνών
icon

Εμβρυολογος – Μοριακός Βιολόγος

Θωμαΐς Τσεβά

Η Θωμαΐς Τσεβά είναι κάτοχος πτυχίου Βιολογίας (BSc) με κατεύθυνση στη Μοριακή Βιολογία και Γενετική Ανθρώπου από τη σχολή Θετικών Επιστημών του Πανεπιστήμιου Μεσσίνα – Ιταλία. Έχει Μεταπτυχιακό Δίπλωμα Ειδίκευσης (MSc) στη Γενετική Ανθρώπου, του Τμήματος Βιολογίας και της Ιατρικής Σχολής Αθηνών και Μεταπτυχιακό Δίπλωμα Ειδίκευσης (MSc) στην Υποβοηθούμενη Αναπαραγωγή, της Ιατρικής Σχολής του Δημοκρίτειου Πανεπιστήμιου Θράκης.

Για περίπου μια δεκαετία εργάστηκε ως Μοριακός Βιολόγος – Γενετίστρια σε τμήμα Μοριακής Βιολογίας και Γενετικής σε μαιευτήριο της Αθήνας, με εμπειρία στην προγεννητική διάγνωση των συχνότερων αριθμητικών χρωμοσωματικών ανωμαλιών του εμβρύου. Από το 2012 έως το 2019 εργάστηκε ως Κλινικός Εμβρυολόγος, σε Μονάδα Υποβοηθούμενης Αναπαραγωγής μαιευτηρίου της Αθήνας και έχει εξειδικευτεί σε όλες τις σύγχρονες εργαστηριακές μεθόδους της εξωσωματικής γονιμοποίησης, καθώς και στην Προεμφυτευτική Γενετική Διάγνωση.
Από τον Νοέμβριο του 2019 έχει ενταχθεί στην εμβρυολογική ομάδα του Κέντρου Εξωσωματικής Αθηνών.

Είναι μέλος της ESHRE, (European Society of Human Reproduction and Embryology), της ΣΙΓΕ (Σύνδεσμος Ιατρικών Γενετιστών Ελλάδας) της ΠΕΚΕ, (Πανελλήνιας Ένωσης Κλινικών Εμβρυολόγων) και της ΠΕΒ, (Πανελλήνιας Ένωσης Βιοεπιστημόνων).

thomais-tseva
a