Εξωσωματική Γονιμοποίηση

IVF Αθηνών

ΤΟ ΟΡΑΜΑ ΜΑΣ

Το Κέντρο μας να αποτελέσει κοιτίδα ελπίδας και χαράς, δίδοντας τη δυνατότητα σε όλα τα ζευγάρια να βιώσουν το Θαύμα της Ζωής: το Θαύμα της γέννησης του δικού τους παιδιού.

Αγαπητές φίλες κ αγαπητοί φίλοι,
Το Κέντρο Εξωσωματικής Αθηνών ξεκίνησε τη λειτουργία του, με στόχο να εκπληρώσει ένα όραμα: να βοηθήσει όσο το δυνατόν περισσότερα ζευγάρια να ζήσουν το θαύμα της γέννησης του δικού τους παιδιού!
Έχοντας εξαρχής ως πρόταγμά μας την παροχή ουσιαστικής, ειλικρινούς, αλλά και ποιοτικής βοήθειας σε όσους την έχουν ανάγκη, χωρίς καμία ‘’έκπτωση‘’ στην επιστημονική συνέπεια αλλά και την ηθική, καταφέραμε όλα αυτά τα χρόνια να εντρυφήσουμε στα προβλήματα των υπογόνιμων ζευγαριών.
Η διαρκής προσαρμογή του Κέντρου Εξωσωματικής Αθηνών στις συνεχείς εξελίξεις της επιστήμης, η άριστη υλικοτεχνική υποδομή, το οικείο περιβάλλον αλλά και το άριστα κατηρτισμένο έμψυχο δυναμικό – ιατροί και επιστημονικό προσωπικό – μας δίνουν την χαρά να οδηγούμε με ασφάλεια και υπευθυνότητα τα υπογόνιμα ζευγάρια που απευθύνονται σε εμάς, στην επίτευξη του στόχου τους. Ένας στόχος που καθημερινά βλέπουμε να γίνεται πραγματικότητα στην πλειοψηφία των περιπτώσεων.

Κάθε ζευγάρι που απευθύνεται στο Κέντρο Εξωσωματικής Αθηνών είναι μοναδικό και κάθε παιδί που γεννιέται με τη βοήθειά μας, αποτελεί για εμάς μια μικρή νίκη και μας δίνει τεράστια ικανοποίηση και ευτυχία. Και αυτή η αίσθηση είναι που μας κάνει να συνεχίζουμε με πάθος το έργο μας!

Σας καλωσορίζω στο Κέντρο Εξωσωματικής Αθηνών και σας ευχαριστώ από καρδιάς που μας τιμάτε με την εμπιστοσύνη σας.

Φιλικά,
Βασίλειος Αθανασίου
Μαιευτήρας – Χειρουργός Γυναικολόγος, MD, Ph.D.
Επιστημονικός Υπεύθυνος Κέντρου Εξωσωματικής Αθηνών

orama
a